EVI2

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

De hoog-laag stoel voor kinderen

De EVI is een aangepaste kinderstoel. De EVI stoel biedt extra ondersteuning waardoor een kind langer en zelfstandig kan zitten. De stoel is makkelijk in hoogte verstelbaar. De hoogte is verstelbaar van grond tot tafelhoogte. Standaard is de hoogte verstelbaar met een gasveer. De stoel is hoog/laag verstelbaar als het kind in de stoel zit. Door de makkelijk lopende wielen is de stoel goed verplaatsbaar als het kind in de stoel zit. De stoel heeft 4 afzonderlijk van elkaar berembare wielen.

Andere producten

REAL9200EL.png

REAL 9200

Zwaarlijvigheid is dikwijls problematisch in velerlei opzichten. Eén dilemma is dat het gewicht onjuist wordt verdeeld en dat leidt tot pijnlijke gewrichten, knieën en rug. Goed kunnen zitten in een stoel en tegelijkertijd jezelf zowel verticaal als horizontaal kunnen verplaatsen betekent een grotere onafhankelijkheid in het dagelijks bestaan.
REAL6100PLUS(1).png

REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.
real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.