Medische specialistische stoelen

We passen onze kennis en expertise toe in de meeste levenssectoren, dit is geen uitzondering op medisch gebied. 

Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde röntgenstoelen voor patiënten met mobiliteitsproblemen. Waaronder de REAL 8200 X-Ray stoel, en de nieuwe REAL 8200 Mammo stoel. Deze oplossingen zijn aanwezig en worden over de hele wereld geleverd om de patiënten en de medische professionals te helpen. Efficiëntie verhogen en een aangenaam onderzoek bevorderen terwijl de patiënt met mobiliteitsproblemen wordt geholpen.  

Mammography Cheltenham.jpg

Onze medische stoelen

Met ons uitgebreide assortiment stoelen, rugleuningen, armleuningen, hoofdsteunen, beensteunen en diverse accessoires kunnen onze medische stoelen worden gebouwd met onze standaard onderdelen, maar ook met extra opties. 

Electric lift

Small base

Ergonomic

Modular

Tilt

750mm rise

real-8200.jpg
REAL 8200 MAMMOGRAPHY CHAIR

Een mammografieonderzoek kan een emotionele ervaring zijn voor de patiënt. Daarom is het belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken, om het onderzoek zo effectief en aangenaam mogelijk te maken. Sommige patiënten moeten namelijk de hele consultatie blijven zitten. Daarnaast is het ook gemakkelijker om de juiste beelden te krijgen als de patiënt in een stabiele, ergonomisch correcte zithouding zit. En voor meer tijdrovende onderzoeken moet de patiënt gewoon comfortabel en ontspannen zitten.

Electric lift

Small base

Ergonomic

Modular

Tilt

750mm rise

real-8100.jpg
REAL 8100 PLUS X-RAY

Comfortabel voor de patiënt en ergonomisch voor de begeleiding. Elektrisch of met gasveer, er is voor elke kliniek of ziekhuis een eigen variant mogelijk.

Nieuw Mercado product!

De propeller. Een toevoeging op de REAL 9100 stoel, voor het ondersteunen van het trippelen. Een elektrisch aangedreven wiel dat extra ondersteuning biedt bij het trippelen. Dit maakt het voor de gebruiker makkelijker om voort te bewegen. Lees meer >

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.