De propeller

We introduceren de nieuwste toevoeging aan ons assortiment mobiliteitshulpmiddelen - de Propeller! Ontworpen om naadloos samen te werken met het REAL 9000 PLUS serie, biedt dit elektrisch aangedreven wiel tal van voordelen voor gebruikers die wat extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen.

De Propeller is de perfecte oplossing voor degenen die moeite kunnen hebben met oneffen oppervlakken of zich snel vermoeid voelen bij het lopen over langere afstanden. Met zijn krachtige motor biedt het extra hulp om gebruikers gemakkelijk vooruit te laten bewegen, zelfs op tapijten of andere oppervlakken die meer weerstand bieden. Bovendien is de Propeller bijzonder nuttig voor mensen met minder kracht in hun benen, waardoor ze hun onafhankelijkheid kunnen behouden en langer actief kunnen blijven.

En als de Propeller niet in gebruik is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze in de weg staat. Het wiel kan worden opgetild, waardoor zijwaartse beweging weer mogelijk is en ervoor wordt gezorgd dat gebruikers gemakkelijk krappe ruimtes kunnen navigeren en manoeuvreren.

Bij Mercado Medic zijn we trots om de nieuwste en meest innovatieve mobiliteitshulpmiddelen op de markt aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar iets om u thuis of onderweg te helpen verplaatsen, we hebben een breed scala aan producten om aan elke behoefte en elk budget te voldoen. En met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid kunt u op ons vertrouwen voor de allerbeste mobiliteitsoplossingen

Verplaats de cursor over de afbeelding om in te zoemen

   

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.