propeller resized

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

De propeller

We introduceren de nieuwste toevoeging aan ons assortiment mobiliteitshulpmiddelen - de Propeller! Ontworpen om naadloos samen te werken met het REAL 9000 PLUS serie, biedt dit elektrisch aangedreven wiel tal van voordelen voor gebruikers die wat extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen.

De Propeller is de perfecte oplossing voor degenen die moeite kunnen hebben met oneffen oppervlakken of zich snel vermoeid voelen bij het lopen over langere afstanden. Met zijn krachtige motor biedt het extra hulp om gebruikers gemakkelijk vooruit te laten bewegen, zelfs op tapijten of andere oppervlakken die meer weerstand bieden. Bovendien is de Propeller bijzonder nuttig voor mensen met minder kracht in hun benen, waardoor ze hun onafhankelijkheid kunnen behouden en langer actief kunnen blijven.

En als de Propeller niet in gebruik is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze in de weg staat. Het wiel kan worden opgetild, waardoor zijwaartse beweging weer mogelijk is en ervoor wordt gezorgd dat gebruikers gemakkelijk krappe ruimtes kunnen navigeren en manoeuvreren.

Bij Mercado Medic zijn we trots om de nieuwste en meest innovatieve mobiliteitshulpmiddelen op de markt aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar iets om u thuis of onderweg te helpen verplaatsen, we hebben een breed scala aan producten om aan elke behoefte en elk budget te voldoen. En met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid kunt u op ons vertrouwen voor de allerbeste mobiliteitsoplossingen

MERCADO REAL 9000 serie

real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.
real-9100-plus-1.jpg

REAL 9100 PLUS

De REAL 9100 PLUS EL heeft een elektrische hoogteregeling van wel 28 cm (of 20 cm). Daarmee kunnen hooggeplaatste voorwerpen makkelijk worden bereikt.
Real-9400-child.jpg

REAL 9400 PLUS

REAL 9000 PLUS voor kinderen, is de modulaire stoel waar de behoefte van het kind het ontwerp bepaalt. Dankzij het modulaire systeem kan de stoel aangepast worden naarmate het kind groeit.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.