De ergonomische bureaustoel voor iedereen

 Al meer dan 50 jaar maken wij stoelen en tafels voor mensen die slecht te been zijn, maar daar brengen we nu verandering in. Want   waarom niet ook ons unieke zitsysteem toepassen op bureaustoelen voor iedereen die een goede zithouding wil hebben? Als het   aankomt op een prettige werkplek, dan maakt een ergonomische bureaustoel echt hét verschil. Een ergonomische bureaustoel zorgt   namelijk voor een goede zithouding achter je bureau. Zo voorkom je de bekende nek-, schouder- en rugklachten. Vanaf april 2023   introduceren wij de ergonomische bureaustoel: ‘Mercado Pro 100 Office chair’ en de ‘Mercado Pro 200 Office chair’. Ergonomische   bureaustoelen met de kwaliteit en service van Mercado Medic, voor iedereen. 

 Om het zitcomfort te verhogen heeft Mercado Medic samen met fysiotherapeut Bengt Engström het zitsysteem Ergo Medic ontwikkeld.   Om het bekken meer plaats te bieden is de onderkant van de plaat van de rugsteun enigszins U-vormig. Dit leidt tot, in combinatie met   de vorm van de zitting, een beter zitdiepte en een prettigere stabilisatie van het bekken. Door de vorm van de zitting wordt de druk   goed verdeeld en wordt voorkomen dat men naar voren glijdt. De hogere, afgeronde vorm aan beide zijden van de dijbenen, stabiliseert   zowel het bekken als de benen.                                                                                                                                                                                                                                                                   

                               

mercado office pro 100 .png

Mercado Pro 100 Office chair

Zoek jij een goede ergonomische bureaustoel? Dan is de Mercado Pro 100 Office chair precies wat jij zoekt. Deze ergonomische bureaustoel is speciaal ontwikkeld om tijdens het werk aan een bureau een optimale zithouding te hebben.

                                       

Mercado office pro 200.png

Mercado Pro 200 Office Chair

Ben jij op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel voor een optimale werkplek? Dan is de Mercado Pro 200 Office precies wat jij nodig hebt. In tegenstelling tot de Pro 100, heeft de Mercado Pro 200 Office bureaustoel gevormde zittingen en rugleuning.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.