95p2

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

REAL 9500 en 9600 EL

REAL 9500 & 9600

Deze stoel is ideaal om te gebruiken op plaatsen waar er aan een hoger niveau gewerkt moet worden. Denk hierbij aan de keuken of in werksituaties in bijvoorbeeld laboratoria. Door het zitten in deze houding hangen de benen meer af waardoor het mogelijk is dichter bij het werkoppervlak te zitten. Door de makkelijk rollende wielen is de stoel makkelijk verplaatsbaar. Het remsysteem zorgt ervoor dat de stoel vergrendelbaar is zodat je veilig kan werken en veilig in en uit de stoel kan stappen. 

Andere producten

REAL6100PLUS(1).png

REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.
real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.
Real-9400-child.jpg

REAL 9400 PLUS

REAL 9000 PLUS voor kinderen, is de modulaire stoel waar de behoefte van het kind het ontwerp bepaalt. Dankzij het modulaire systeem kan de stoel aangepast worden naarmate het kind groeit.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.