real-8100

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

REAL 8100 PLUS X-RAY

Het gebruik van de Real 8100 röntgenstoel komt ten goede aan zowel de patiënt als de professional die de procedure uitvoert om röntgenbeelden voor de patiënt te verkrijgen. De mogelijkheid om de patiënt op afstand in een veilige en ergonomische positie te brengen met behulp van de afstandsbediening, voegt het element van veiligheid, functionaliteit en gemak toe. De röntgenstoel kan worden gebouwd met verschillende functies, zoals kantelen, intrekbare armleuningen, sta-op-functie. Met verschillende beschikbare rugleuningen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van de patiënt, is de diversiteit en bruikbaarheid van deze röntgenstoel uniek in zijn soort.

Andere producten

real-9100-plus-1.jpg

REAL 9100 PLUS

De REAL 9100 PLUS EL heeft een elektrische hoogteregeling van wel 28 cm (of 20 cm). Daarmee kunnen hooggeplaatste voorwerpen makkelijk worden bereikt.
real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.
real-8200.jpg

REAL 8200 MAMMOGRAFIE

Comfortabel voor de patiënt en ergonomisch voor de begeleiding. Elektrisch of met gasveer, er is voor elke kliniek of ziekhuis een eigen variant mogelijk.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.