9000 work place

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

REAL 9000 PLUS

De stoel is ontwikkeld en gemaakt in Zweden en alle onderdelen worden gemaakt met moderne machines. De hoge kwaliteitseisen zorgen voor jarenlang veilig gebruik. De real 9000 plus heeft een stabiel en volledig gelast frame met soepele wielen en gemakkelijk te bedienen en veilige rem. Het frame is klein, maar biedt toch veel ruimte voor de voeten. Om het risico van omvallen te minimaliseren is het achter standaard langer dan voor. Het remsysteem met afzonderlijke rempoten en krachtig remrubber biedt maximale remwrijving op alle soorten ondergrond. De rem heeft een met de computer berekende hefboog en kan met zeer weinig kracht worden vastgezet.

Andere producten

real-9100-plus-1.jpg

REAL 9100 PLUS

De REAL 9100 PLUS EL heeft een elektrische hoogteregeling van wel 28 cm (of 20 cm). Daarmee kunnen hooggeplaatste voorwerpen makkelijk worden bereikt.
real-6100-adult.jpg

REAL 6100 PLUS

Onze elektrisch aangedreven rolstoel is de aanvulling op een traditionele rolstoel voor binnen activiteiten. Het chassis is slechts 570 mm breed.
real-8200.jpg

REAL 8200 MAMMOGRAFIE

Comfortabel voor de patiƫnt en ergonomisch voor de begeleiding. Elektrisch of met gasveer, er is voor elke kliniek of ziekhuis een eigen variant mogelijk.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.