pro 100 kleiner

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

Mercado Pro 100 Office Chair

Zoek jij een goede ergonomische bureaustoel? Dan is de Mercado Pro 100 Office chair precies wat jij zoekt. Deze ergonomische bureaustoel is speciaal ontwikkeld om tijdens het werk aan een bureau een optimale zithouding te hebben. De ergonomische bureaustoel is ontwikkeld en gemaakt in Zweden en alle onderdelen worden gemaakt met moderne machines. De hoge kwaliteitseisen zorgen voor jarenlang veilig gebruik. De bureaustoel is beschikbaar in verschillende zithoogten en met meerdere opties voor het armpad, rugkussen en zitkussen. Op deze manier wordt de bureaustoel altijd goed afgesteld op de gebruiker.

Andere producten

Mercado office pro 200.png

Mercado Pro 200 Office Chair

Ben jij op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel voor een optimale werkplek? Dan is de Mercado Pro 200 Office precies wat jij nodig hebt. In tegenstelling tot de Pro 100, heeft de Mercado Pro 200 Office bureaustoel gevormde zittingen en rugleuning.
Mercado Scriba Model D (Left, tilted, drawer box, drawers).png

Mercado tafel Scriba

De Mercado SCRIBA is ontworpen voor actieve bezigheden in welke situatie dan ook. Door de vele opties en traploze verstellingen met een grote reikwijdte is het mogelijk om een juiste werkhouding te garanderen.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.