Scriba

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

TAFEL SCRIBA

De tafel met ongekende mogelijkheden

De Mercado SCRIBA is ontworpen voor actieve bezigheden in welke situatie dan ook. Door de vele opties en traploze verstellingen met een grote reikwijdte is het mogelijk om een juiste werkhouding te garanderen. Door de buikuitsparing zal het kind een veel stabielere zit krijgen en meer energie overhouden voor het lezen, rekenen en knutselen. Deze stabiele tafel kan tegen een stootje en kan daarom jarenlang mee. De tafel is uitermate geschikt in combinatie met de Mercado REAL kinderstoelen. Zowel de tafel als de stoelen zijn zo ontwikkeld dat zij een eenheid vormen met het aanwezige schoolmeubilair

Andere producten

REAL_SPIDER_träarmstöd_01.jpg

REAL SPIDER

Door deze lage zithoogte en maximale trippelruimte in combinatie met de lichtlopende wielen kan men trippelen zowel in de thuissituatie als in het klaslokaal.
real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.
real-9400-plus.jpg

REAL 9000 PLUS KIND

De REAL 9000 PLUS kind heeft een plusframe welke heel soepel te verplaatsen is. Hierdoor kunnen kinderen met een functiebeperking actief zitten aan een bureau of tafel en zichzelf aanschuifen of zijdelinks verplaatsen.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.