Schoolmeubilair

Al vele jaren zijn wij trots op onze positie als gerenommeerde leverancier van schoolmeubilair. Door de grote range aan mogelijkheden kunnen we elk individu, groot en klein, van goed meubilair voorzien. Helaas is het niet vanzelfsprekend een gezond kind te krijgen. Wel is het zo dat elk kind in Nederland recht heeft op een zo normaal mogelijk (school) leven. Een van de belangrijkste dingen bij kinderen, al dan niet met een handicap, is een juiste zithouding. Door combinatie van de juiste stoel en tafel kunnen we een juiste zithouding garanderen. Door de uitgebreide opties en reikwijdte aan instelbaarheid kunnen we er voor zorgen dat de energie niet meer verloren gaat aan het zitten maar aan het schrijven, tekenen en knutselen. Door zijn compactheid in totaliteit vormt de stoel een eenheid met het aanwezige meubilair.
Ook verzorgt Mercado Medic sinds jaren de inrichting van grote projecten waarbij het zelfs mogelijk is om zelf de stoel te ontwerpen. Dus of u nu voor 1 of meerdere kinderen binnen uw organisatie een goede verantwoorde oplossing zoekt, u kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een passing of proefplaatsing om te kijken wat de ideale oplossing is.

REAL_9300_02 copy.jpg

Electrisch hoog laag

Small base

Ergonomie

Modulair

zithoek

max zithoogte 75 cm

100_0092.jpg
REAL 9000 PLUS KIND

De REAL 9000 PLUS kind heeft een plusframe welke heel soepel te verplaatsen is. Hierdoor kunnen kinderen met een functiebeperking actief zitten aan een bureau of tafel en zichzelf aanschuifen of zijdelinks verplaatsen.

Electrisch hoog laag

Small base

Ergonomie

Modulair

zithoek

max 75 cm zithoogte

REAL6100PLUSpaediatric2x.png
REAL 6100 PLUS KIND

DE REAL 6100 PLUS is een elektrisch aangedreven rolstoel voor gebruik op school. De stoel is gemaakt om de gebruiker maximale bewegingsvrijheid te geven. Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoogte kan worden ingesteld met een bereik van maar liefst 280 mm, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.

Case Studies

See how our customers are benefitting from Mercado Medic disability chairs.

coming soon

cs-img1.jpg
cs-img2.jpg

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.