Schoolmeubilair

Al vele jaren zijn wij trots op onze positie als gerenommeerde leverancier van schoolmeubilair. Door de grote range aan mogelijkheden kunnen we elk individu, groot en klein, van goed meubilair voorzien. Helaas is het niet vanzelfsprekend een gezond kind te krijgen. Wel is het zo dat elk kind in Nederland recht heeft op een zo normaal mogelijk (school) leven. Een van de belangrijkste dingen bij kinderen, al dan niet met een handicap, is een juiste zithouding. Door combinatie van de juiste stoel en tafel kunnen we een juiste zithouding garanderen. Door de uitgebreide opties en reikwijdte aan instelbaarheid kunnen we er voor zorgen dat de energie niet meer verloren gaat aan het zitten maar aan het schrijven, tekenen en knutselen. Door zijn compactheid in totaliteit vormt de stoel een eenheid met het aanwezige meubilair.
Ook verzorgt Mercado Medic sinds jaren de inrichting van grote projecten waarbij het zelfs mogelijk is om zelf de stoel te ontwerpen. Dus of u nu voor 1 of meerdere kinderen binnen uw organisatie een goede verantwoorde oplossing zoekt, u kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een passing of proefplaatsing om te kijken wat de ideale oplossing is.

REAL_9300_02 copy.jpg

Electrisch hoog laag

Small base

Ergonomie

Modulair

zithoek

max zithoogte 75 cm

real-9400-plus.jpg
REAL 9000 PLUS KIND

De REAL 9000 PLUS kind heeft een plusframe welke heel soepel te verplaatsen is. Hierdoor kunnen kinderen met een functiebeperking actief zitten aan een bureau of tafel en zichzelf aanschuifen of zijdelinks verplaatsen.

Manueel spindel hoog laag

Small base

Ergonomie

Modulair

zithoek

Tafel hoogte: Laag 46 - 74 cm Hoog 61-106

Mercado Scriba Model D (Left, tilted, drawer box, drawers).png
Mercado tafel Scriba

De Mercado SCRIBA is ontworpen voor actieve bezigheden in welke situatie dan ook. Door de vele opties en traploze verstellingen met een grote reikwijdte is het mogelijk om een juiste werkhouding te garanderen.

Nieuw Mercado product!

De propeller. Een toevoeging op de REAL 9100 stoel, voor het ondersteunen van het trippelen. Een elektrisch aangedreven wiel dat extra ondersteuning biedt bij het trippelen. Dit maakt het voor de gebruiker makkelijker om voort te bewegen. Lees meer >

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.