Schoolmeubilair

Al vele jaren zijn wij trots op onze positie als gerenommeerde leverancier van schoolmeubilair. Door de grote range aan mogelijkheden kunnen we elk individu, groot en klein, van goed meubilair voorzien. Helaas is het niet vanzelfsprekend een gezond kind te krijgen. Wel is het zo dat elk kind in Nederland recht heeft op een zo normaal mogelijk (school) leven. Een van de belangrijkste dingen bij kinderen, al dan niet met een handicap, is een juiste zithouding. Door combinatie van de juiste stoel en tafel kunnen we een juiste zithouding garanderen. Door de uitgebreide opties en reikwijdte aan instelbaarheid kunnen we er voor zorgen dat de energie niet meer verloren gaat aan het zitten maar aan het schrijven, tekenen en knutselen. Door zijn compactheid in totaliteit vormt de stoel een eenheid met het aanwezige meubilair.
Ook verzorgt Mercado Medic sinds jaren de inrichting van grote projecten waarbij het zelfs mogelijk is om zelf de stoel te ontwerpen. Dus of u nu voor 1 of meerdere kinderen binnen uw organisatie een goede verantwoorde oplossing zoekt, u kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een passing of proefplaatsing om te kijken wat de ideale oplossing is.

REAL_9300_02 copy.jpg
real-9400-plus.jpg

REAL 9000 PLUS KIND

De REAL 9000 PLUS kind heeft een plusframe welke heel soepel te verplaatsen is. Hierdoor kunnen kinderen met een functiebeperking actief zitten aan een bureau of tafel en zichzelf aanschuifen of zijdelinks verplaatsen.
Mercado Scriba Model D (Left, tilted, drawer box, drawers).png

Mercado tafel Scriba

De Mercado SCRIBA is ontworpen voor actieve bezigheden in welke situatie dan ook. Door de vele opties en traploze verstellingen met een grote reikwijdte is het mogelijk om een juiste werkhouding te garanderen.

Op maat gemaakt voor jou

Het systeem waarbij het draaid om de gebruiker.

Seat 900x900.jpg

Ergonomie

Mercado Medic heeft samen met fysiotherapeut Bengt Engström het zitsysteem Ergo Medic voor REAL 9000 ontwikkeld.
Instel 900x900.png

Instellen

Het is belangrijk om de stoel op de juiste manier in te stellen. Bekijk hier hoe de stoel moet worden ingesteld voor het beste resultaat
Tarta 600x600.jpg

Tarta rug

Mercado Medic heeft een adapter ontwikkeld waarmee eenvoudig de Tarta rug op alle Mercado stoelen gemonteerd kan worden.
Real system 900x900.png

REAL System

Kies uit vele verschillende kantelingen, zittingen, rugsteunen, wielen, en een groot aantal verschillende accessoires.

Home - Casussen intro

propeller

Nieuw Mercado product!

De propeller. Een toevoeging op de REAL 9100 stoel, voor het ondersteunen van het trippelen. Een elektrisch aangedreven wiel dat extra ondersteuning biedt bij het trippelen. Dit maakt het voor de gebruiker makkelijker om voort te bewegen. Lees meer >

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.