9100gf

Beweeg over de afbeelding om te vergroten

De REAL 9100 PLUS

REAL 9100 PLUS is een systeemstoel, opgebouwd uit modules, die afstemming op de individuele gebruiker mogelijk maken. De stoel moet comfortabel zijn en ergonomisch de juiste zitpositie kunnen bieden. Voor mobiliteit zijn soepel rollende zwenkwielen en een betrouwbaar remsysteem ter voorkoming van het wegrollen essentieel. Daarnaast is een eenvoudige bediening van alle overige functies van belang. De stoel moet dus in iedere situatie praktisch voldoen.

De propeller

Ons nieuwe product, de propeller, is onderdeel van het modulair systeem van de REAL 9100PLUS stoel. Dit elektrisch aangedreven wiel kan extra ondersteuning bieden bij het trippelen, die het voor de gebruiker makkelijker maakt om voort te bewegen. Denk hierbij aan extra ondersteuning bij tapijt of andere ondergronden die meer weerstand bieden, maar ook bij minder beenkracht van de gebruiker.

Als de propeller niet wordt gebruikt, kan dit wiel omhoog gezet worden. Hierdoor wordt ook zijwaartse verplaatsing weer mogelijk. 

Andere producten

real-9000.jpg

REAL 9000 PLUS

Modulairsysteem met vier basismodelle en een uitgebreide reeks zitkussens, rugkussens, zithoogten en accessoires kan u altijd de juiste stoel samenstellen.
real-6100-adult.jpg

REAL 6100 PLUS

Onze elektrisch aangedreven rolstoel is de aanvulling op een traditionele rolstoel voor binnen activiteiten. Het chassis is slechts 570 mm breed.
real-9200.jpg

REAL 9200

Goed kunnen zitten in een stoel en tegelijkertijd jezelf zowel verticaal als horizontaal kunnen verplaatsen.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.