De oplossing voor elke werkplek

Door de stoelen van Mercado Medic is het mogelijk om ondanks een beperking in het arbeidsproces te blijven. Maar ook bij grotere projecten zoals bijvoorbeeld de sociale werkplaatsen hebben wij ons nut inmiddels bewezen. Wilt u overtuigd worden van de functionaliteit en het zitcomfort maak dan vrijblijvend een afspraak voor een passing en/of proefplaatsing.

slider-img4.jpg
REAL6100PLUS(1).png

REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.
REAL9200EL.png

REAL 9200

Zwaarlijvigheid is dikwijls problematisch in velerlei opzichten. Eén dilemma is dat het gewicht onjuist wordt verdeeld en dat leidt tot pijnlijke gewrichten, knieën en rug. Goed kunnen zitten in een stoel en tegelijkertijd jezelf zowel verticaal als horizontaal kunnen verplaatsen betekent een grotere onafhankelijkheid in het dagelijks bestaan.
REAL9100PLUS1x.png

REAL 9100 PLUS

Het is eenvoudig om zich zittend te verplaatsen in de REAL 9000 PLUS. De wielenrollen gemakkelijk in alle richtingen en het soepele plus-frame biedt veel ruimte voor de benen. Door de zitting en rugsteun naar voren te kantelen hebben de voeten veel grip. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en type.

Op maat gemaakt voor jou

Het systeem waarbij het draaid om de gebruiker.

Real system 900x900.png

REAL System

Kies uit vele verschillende kantelingen, zittingen, rugsteunen, wielen, en een groot aantal verschillende accessoires.
Instel 900x900.png

Instellen

Het is belangrijk om de stoel op de juiste manier in te stellen. Bekijk hier hoe de stoel moet worden ingesteld voor het beste resultaat
Tarta 600x600.jpg

Tarta rug

Mercado Medic heeft een adapter ontwikkeld waarmee eenvoudig de Tarta rug op alle Mercado stoelen gemonteerd kan worden.
Seat 900x900.jpg

Ergonomie

Mercado Medic heeft samen met fysiotherapeut Bengt Engström het zitsysteem Ergo Medic voor REAL 9000 ontwikkeld.

FAQ

Ja, onze bureaustoelen zijn opgebouwd uit een modulair systeem. Met alle losse elementen bouwen wij de stoel op naar lichaamsmaten en wensen. Standaard hebben wij een beremd onderstel maar een standaard 5 poot bureaustoel frame behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.