De oplossing voor elke werkplek

Door de stoelen van Mercado Medic is het mogelijk om ondanks een beperking in het arbeidsproces te blijven. Maar ook bij grotere projecten zoals bijvoorbeeld de sociale werkplaatsen hebben wij ons nut inmiddels bewezen. Wilt u overtuigd worden van de functionaliteit en het zitcomfort maak dan vrijblijvend een afspraak voor een passing en/of proefplaatsing.

slider-img4.jpg

Electric lift

Small base

Ergonomic

Modular

Tilt

750mm rise

mercado office pro 100 .png
Mercado Pro 100 Office chair

Zoek jij een goede ergonomische bureaustoel? Dan is de Mercado Pro 100 Office chair precies wat jij zoekt. Deze ergonomische bureaustoel is speciaal ontwikkeld om tijdens het werk aan een bureau een optimale zithouding te hebben.

Electric lift

Small base

Ergonomic

Modular

Tilt

750mm rise

Mercado office pro 200.png
Mercado Pro 200 Office Chair

Ben jij op zoek naar de beste ergonomische bureaustoel voor een optimale werkplek? Dan is de Mercado Pro 200 Office precies wat jij nodig hebt. In tegenstelling tot de Pro 100, heeft de Mercado Pro 200 Office bureaustoel gevormde zittingen en rugleuning.

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomic

Modulair

zithoek

max zithoogte 75cm

REAL6100PLUS(1).png
REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomie

Modulair

zithoek

max zithoogte 75 cm

REAL9200EL.png
REAL 9200

Zwaarlijvigheid is dikwijls problematisch in velerlei opzichten. Eén dilemma is dat het gewicht onjuist wordt verdeeld en dat leidt tot pijnlijke gewrichten, knieën en rug. Goed kunnen zitten in een stoel en tegelijkertijd jezelf zowel verticaal als horizontaal kunnen verplaatsen betekent een grotere onafhankelijkheid in het dagelijks bestaan.

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomic

Modulair

Zithoek

max zithoogte 75cm

REAL9100PLUS1x.png
REAL 9100 PLUS

Het is eenvoudig om zich zittend te verplaatsen in de REAL 9000 PLUS. De wielenrollen gemakkelijk in alle richtingen en het soepele plus-frame biedt veel ruimte voor de benen. Door de zitting en rugsteun naar voren te kantelen hebben de voeten veel grip. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en type.

FAQ

Ja, onze bureaustoelen zijn opgebouwd uit een modulair systeem. Met alle losse elementen bouwen wij de stoel op naar lichaamsmaten en wensen. Standaard hebben wij een beremd onderstel maar een standaard 5 poot bureaustoel frame behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.