Onze Producten

Mercado ontwikkelt zijn producten in eigen regie en in samenwerking met Hjälpmedelsinstitutet (instituut voor hulpmiddelen in Zweden), medici, deskundigen en gebruikers.


Wat onderscheidt Mercado Medic?

Bevordering van mobiliteit door het hele huis en in vele omgevingen. Onze stoelen voor mensen met een beperking zijn ontworpen om jarenlang tegemoet te komen aan mensen met een beperking, zodat de stoel dat ook kan als de behoeften veranderen. Met als resultaat gemoedsrust en een stoel waarmee u langer zelfstandig kunt blijven

Met ons uitgebreide assortiment zittingen, rugleuningen, armleuningen, hoofdsteunen, beensteunen en diverse accessoires kunnen onze zit-stastoelen worden opgebouwd met behulp van onze standaard onderdelen en opties.

Onze producten zijn verkrijgbaar in maten voor volwassenen, kinderen en bariatrische patiënten. Er is ook een reeks modulaire bureaus verkrijgbaar in ons assortiment voor kinderen.

De productiemethoden van Mercado zijn gedurende vele jaren ontwikkeld om aan de eisen en verwachtingen van elke klant te voldoen en worden voortdurend gecontroleerd via een streng kwaliteitscontrolesysteem.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.