Thuis

De stoel moet comfortabel zijn en een ergonomisch goede zithouding geven. De wielen moeten licht rollen en de rem moet betrouwbaar zijn, zodat de stoel stevig staat wanneer er wordt opgestaan. Tegelijkertijd moeten de functies eenvoudig in te stellen zijn. Kortom, de stoel moet in alle situaties kunnen functioneren.Omdat het eenvoudig moet zijn om de functies van de stoel in te stellen, heeft de real 9000 plus ergonomisch gevormde hendels. De hendels zijn gemakkelijk bereikbaar en goed vast te pakken en hebben duidelijke symbolen voor de bedoelde functie. De real 9000 plus is getest door het SP (Technical Research Institute of Sweden) en goedgekeurd volgens SS-EN 1335, 1–3. Bovendien is de stoel voorzien van het CE-keurmerk en voldoet deze aan de Zweedse wet voor medische hulpmiddelen en de voorschriften van de Zweedse inspectie voor de gezondheidszorg (Läkemedelsverket).

home-intro-img2.jpg

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomic

Modulair

zithoek

max zithoogte 75cm

REAL6100PLUS(1).png
REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomic

Modulair

Zithoek

max zithoogte 75cm

REAL9100PLUS1x.png
REAL 9100 PLUS

Het is eenvoudig om zich zittend te verplaatsen in de REAL 9000 PLUS. De wielenrollen gemakkelijk in alle richtingen en het soepele plus-frame biedt veel ruimte voor de benen. Door de zitting en rugsteun naar voren te kantelen hebben de voeten veel grip. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en type.

Electrisch hoog laag

Smal frame

Ergonomie

Modulair

zithoek

max zithoogte 75 cm

REAL9200EL.png
REAL 9200

Zwaarlijvigheid is dikwijls problematisch in velerlei opzichten. Eén dilemma is dat het gewicht onjuist wordt verdeeld en dat leidt tot pijnlijke gewrichten, knieën en rug. Goed kunnen zitten in een stoel en tegelijkertijd jezelf zowel verticaal als horizontaal kunnen verplaatsen betekent een grotere onafhankelijkheid in het dagelijks bestaan.

FAQ

Onse ErgoMedic en ErgoMedic PLUS zitsysteeme kenmerken zich door de groten selectie van maten en vormen. De ergomedic® pluszitting biedt veel vorm, in combinatie met de juiste zachtheid, zeker omdat de stabiliteit en comfort optimaal dienen te zijn. Deze is hoger onder het dijbeen dan onder het zitvlak. Door deze vorm wordt de druk beter verdeeld over het dijbeen en het zitvlak en wordt voorkomen dat u naar voren glijdt. Het is geen zitorthese of zitschaal maar het is zeker de moeite waard om dit eerst te bekijken.

Ja, onze 9000 PLUS EL kan worden uitgerust met een elektrische stoelhoekverstelling. Deze 9000 PLUS EL biedt met de deze optie de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het gaan staan. Doordat de stoel omhoog gaat en kantelt gaat het opstaan erg gemakkelijk. 

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.