Oplossingen voor zelfstandig wonen

De stoel met ongekende mogelijkheden

Met verschillende rugsteunen, zittingen, wielen, hoogtes en accessoires stelt u eenvoudig een functionele en comfortabele stoel samen.

Assesment.jpg

Design

Één Modulairsysteem, vier basismodellen. Een moderne werkstoel/speciale stoel moet zeer functioneel en kwalitatief zijn, ergonomisch zijn en er modern uitzien.
Advanced Accesories.jpg

Accessories

Met de vele opties voor de REAL 9000 plus-stoel wordt de uitvoering bepaald door de behoeften van de gebruiker.
Design.jpg

Configureren

Met ons offerte programma kunt u een stoel samen stellen. Door alle opties en mogelijkheden van onze producten kan het soms moeilijk zijn een keuze te maken. Neem gerust contact op, wij helpen u graag.
Ergonomic.jpg

Ergonomic

Om het zitcomfort te verhogen heeft Mercado Medic samen met fysiotherapeut Bengt Engström het ergomedic® plus systeem ontwikkeld.
REAL6100PLUS(1).png

REAL 6100 PLUS

Het chassis is slechts 570 mm breed, waardoor de stoel zeer praktisch is op kleine oppervlakken. De hoge zithoogte verstelling heeft een bereik tot maar liefst 75cm zithoogte, waardoor de gebruiker hoogtes kan bereiken die normaal niet mogelijk zijn voor iemand die zit.
REAL9100PLUS1x.png

REAL 9100 PLUS

Het is eenvoudig om zich zittend te verplaatsen in de REAL 9000 PLUS. De wielenrollen gemakkelijk in alle richtingen en het soepele plus-frame biedt veel ruimte voor de benen. Door de zitting en rugsteun naar voren te kantelen hebben de voeten veel grip. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en type.

Stoelen waar de gebruiker op nummer 1 staat

Real system 900x900.png

REAL System

Kies uit vele verschillende kantelingen, zittingen, rugsteunen, wielen, en een groot aantal verschillende accessoires.
Instel 900x900.png

Instellen

Het is belangrijk om de stoel op de juiste manier in te stellen. Bekijk hier hoe de stoel moet worden ingesteld voor het beste resultaat
Tarta 600x600.jpg

Tarta rug

Mercado Medic heeft een adapter ontwikkeld waarmee eenvoudig de Tarta rug op alle Mercado stoelen gemonteerd kan worden.
Seat 900x900.jpg

Ergonomie

Mercado Medic heeft samen met fysiotherapeut Bengt Engström het zitsysteem Ergo Medic voor REAL 9000 ontwikkeld.

Wij helpen graag

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op.